И тази буря ще отмине,
и този дъжд ще превали,
и тази болка ще премине,
но колко аз да чакам, ми кажи.
Безсънни нощи, дни безкрайни,
минават бавно покрай мен,
безгласно сричам черни тайни,
сама в този свят студен.
И няма изгрев без сълзи,
и няма залез без да страдам,
изгарят твоите очи,
изпълнени с жестоката омраза.
Раэдадох си сърцето цяло,
без милост и без капка жал,
и само късче ми остана,
разкъсано от болка и печал...
27.06.2008
© Ралица Все права защищены
Добре дошла!