27.06.2008 г., 14:00 ч.

На Ради... 

  Поезия
436 0 6

И тази буря ще отмине,

и този дъжд ще превали,

и тази болка ще премине,

но колко аз да чакам, ми кажи.

Безсънни нощи, дни безкрайни,

минават бавно покрай мен,

безгласно сричам черни тайни,

сама в този свят студен.

И няма изгрев без сълзи,

и няма залез без да страдам,

изгарят твоите очи,

изпълнени с жестоката омраза.

Раэдадох си сърцето цяло,

без милост и без капка жал,

и само късче ми остана,

разкъсано от болка и печал...

                                                             27.06.2008

 

 

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??