28 окт. 2009 г., 00:36

На Рафе 

  Поэзия
470 0 7

                                        На Рафе

 

Това е…

Това е,

приятелю,

Не всичко става

както го мислим.

И не вярвай,

че е кръгла земята ни.

Тя просто

е вечно разсърдена.

И като камък

ни притиска.

Това е…

Това е,

приятелю.

Не всичко става

както го искаме,

но вярвай –

от земята

всичко покълва.

Тя просто е първата

и единствена жена,

която винаги е искрена.

И когато се свърши светът,

тя се отваря,

за да ни прегърне

след дългия път,

тъй както ни е прегръщала

единствено

мама…

 

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??