2 нояб. 2007 г., 14:21

На раздяла... 

  Поэзия
2015 0 2
                                                  На раздяла...

                   (на колегите  ми, след протестна подписка - 15.08)
  
                    ДОКОСНАЛА   СЪРЦАТА  ВИ
                    И  БЯХ, И БЯХ ЕДНА  ОТ ВАС...
                    И   ПОЗНАВАЩА   УМОРА,
                     С  ГОДИНИ  В  КЪСЕН  ЧАС...

                     ДЕРЗАЕЩА, НАРАНИМА,
                     ПРАВДИВА, НЯКОГА  И  ЗЛА...
                     ЖИВОТЪТ С ВАС МЕ СРЕЩНА
                     В  ЗАВОДА, ЕХ, КАКВА  СЪДБА...

                     С  ХИЛЯДИ  КОНТЕЙНЕРИ,
                     СЪС  ЗОР, ТИРОВЕ  И  СМЕТКИ...
                     И  АЛЧНОСТ   РОДИ   НАГЛОСТТА,
                     НЕ  ПРИЕХМЕ  ВСИЧКИ  ГЛУПОСТТА...

                     ПОТЪВАЩИ   В  МИЗЕРИЯ,
                     СЪС  ЧЕСТНИЯ  СИ  ТРУД...
                     ЗА   ЧУЖДИ   ГРЕШКИ И  ГАЗЕН,
                     НЕ  ВСЕКИ  Е  ЛИЗЕЩ  И  ЛУД...

                     ЩЕ  ХВАНЕМ  ДРУГИ  ПЪТЕКИ,
                     БЯХМЕ  ВСИЧКИ, ТОЧНО  ЗВЕНО...
                     НА  РАЗДЯЛА   ЩЕ   ВИ  КАЖА,
                     ТИХО, С  УСМИВКА  ЕДНО...

                     ТРУДЕТЕ СЕ  ТОЧНО  И  ПАК,
                      БЪДЕТЕ  ПРЕЦИЗНИ, ДОБРИ!
                      В  СЪЗНАНИЕТО  ВИ, ЗНАМ.
                      ЧЕСТИЦА    ОТ  МЕН ЩЕ  ВЪРВИ...

        02.11.2007г.                                  Много здраве и  късмет ,
        Е.  Калчева                                   на  всички мои  уволнени
  (вече - бивш управител                     колеги!   И  успех...!
     склад след 16 години  )                          от складовете на
                                                              "Родина - Холдинг"  Попово

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??