14 апр. 2012 г., 21:06

На разпятие 

  Поэзия
451 0 3

Мамо, той плаче.

Аз не виждах сълзите,

но ги виждаше ти.

Тогава и ти се разплака

и дълго стояхме,

и гледах как от очите

детски валеше.

После стана

и каза -

А сега да вървим.

Аз не можех,

но ти ме докосна -

Мамо, спокойно.

Той ни прости.

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??