На разсъмване идвам. Ще вляза
да изтрия с усмивка съня
от ума ти и...
тази омраза,
със която посрещна нощта.
Ще проникна дълбоко в сърцето
да му вложа надежда и мир -
ще усетиш как в тебе полека
се изписват молитва и стих.
Ще се върнеш по тази пътека,
по която изгуби Духа...
На разсъмване идвам с утеха.
Събуди се!
Започва Денят!
© Руми Бакърджиева Все права защищены