29.10.2014 г., 23:59 ч.

На разсъмване 

  Поезия » Друга
384 0 4

На разсъмване идвам. Ще вляза

да изтрия с усмивка съня

от ума ти и...

тази омраза,

със която посрещна нощта.

Ще проникна дълбоко в сърцето

да му вложа надежда и мир -

ще усетиш как в тебе полека

се изписват молитва и стих.

Ще се върнеш по тази пътека,

по която изгуби Духа...

 

На разсъмване идвам с утеха.

Събуди се!

Започва Денят!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??