17 янв. 2013 г., 10:55  

На Рони 

  Поэзия » Белые стихи
718 0 5

Живот ти дадох с болка нечовешка,

обичам те, мъничък мой!

Ти не си поредната ми грешка.

Ти си слънцето след зъл порой.

 

Създадох те с обърканите чувства

на страдащата майчина душа

и ако ще живота ми да коства,

през ада с теб ще мина за ръка.

 

... Как искам ти да се усмихваш,

с очички да ме питаш: "Мамо, накъде?"

до теб да съм, когато имаш нужда,

едничко мое, слънчево дете...

 

2001 г.

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??