17 сент. 2010 г., 19:36

На сестра ми... 

  Поэзия
1738 0 0




Толкова обич и красота
крие се в твойто сърце.
Тъжно ми е да гледам как тя
плаче с сълзи на дете.
Твойте очи ме гледат с умора
с въздишка ги скриваш от мен.
От целия свят, тълпите от хора,
от утрото в новия ден...

Страхувам се! Господи, как се страхувам...
И всичко бих дала да можех да чувам
смеха ти, без капка тъга.

Обичам те! Господи, как те обичам...
Но зная - не стига това, не отричам.
Таз обич - любов на сестра.



© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??