Мога да имам всичко,
но аз бягам от този свят...
мога да остана без нищо
и въпреки това да съм богат,
аз бягам от всяко щастие
и идвам при теб...
във твоя необят -
на шепата във сладкото причастие...
шепа измислен свят -
на прах...
а всъщност всичко...!
Там - насред всичкото
образувал се е кръг от нищо -
пролука в скута на небесата,
породена от небесна мълния -
твоя рана,
решил съм аз да я запълня
и там ще остана...
в шепата на необята...!
© Маломир Стръков Все права защищены