1 июн. 2011 г., 17:25

На снаха ми 

  Поэзия » Другая
4526 0 1

Ти блесна в живота ми като искрица надежда,

ти запълни дните ми с обич и с топлота,

ти си всичко, за което мечтае душата ми,

ти си ангелът на младостта!

 

Обичам те, бъди ми жива,

носи ми радости навред,

живей, обичай и бъди щастлива,

о, ти, дете, животът е пред теб...

 

Ти блесна в живота ми като искрица надежда,

ти внесе слънце в сивия ми ден,

ти победи тъгата и неволите,

ти освободи душата ми от плен!

 

Обичам те, бъди ми жива...

 

© Тонка Василевска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Само за това че си посветила на снаха си, заслужава човек да ти се поклони.
Предложения
: ??:??