19 сент. 2008 г., 21:10

На светло 

  Поэзия » Философская
478 0 1

На светло

Щастлива съм! Това е всичко!
Усещане невероятно!
Изпълнена съм с топлина,
с любов и вяра необятна!
Доскоро май не бе така,
но знаем - всичко се развива.
Сега съм в светлата страна,
а тя е дяволски красива!

© Мария Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Изпълнена съм с топлина,
    с любов и вяра необятна!"
    Много ми е близко...
Предложения
: ??:??