Sep 19, 2008, 9:10 PM

На светло 

  Poetry » Phylosophy
473 0 1

На светло

Щастлива съм! Това е всичко!
Усещане невероятно!
Изпълнена съм с топлина,
с любов и вяра необятна!
Доскоро май не бе така,
но знаем - всичко се развива.
Сега съм в светлата страна,
а тя е дяволски красива!

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Изпълнена съм с топлина,
    с любов и вяра необятна!"
    Много ми е близко...
Random works
: ??:??