9 апр. 2007 г., 13:05

На съпруга ми 

  Поэзия
22434 2 12
Благодаря ти, че те има,
че бил си винаги до мен.
И в лесните, и в трудните години
си озарявал моя ден.

Благодаря ти, че  безумно
 обичал си ме и крепял.
Стоял си плътно зад гърба ми,
прощавал и боготворил.

За мене ти си нещо свято,
най-ценното, най-искрено в света.
Любим, съпруг, добър приятел,
баща на моите деца.

Обичам те, това помни го,
където да си по света,
каквото ще и да се случи,
знай, аз съм твоята жена! 

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??