27 сент. 2008 г., 21:49

На теб 

  Поэзия » Любовная
760 0 4

Как искам да съм твоето пиано,

клавишите ми всеки ден да галиш.

Щом тъжно ти е или пък се радваш

на мене свойте чувства да изкажеш.

Със пръсти ти да ме докоснеш нежно

и музика от мене да изтръгнеш.

Със нея да забравиш всичко прежно

и окрилен по своя път да тръгнеш.

© Бояна Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??