Как искам да съм твоето пиано,
клавишите ми всеки ден да галиш.
Щом тъжно ти е или пък се радваш
на мене свойте чувства да изкажеш.
Със пръсти ти да ме докоснеш нежно
и музика от мене да изтръгнеш.
Със нея да забравиш всичко прежно
и окрилен по своя път да тръгнеш.
© Бояна Драгиева Всички права запазени