приседна
Аз във тебе
седнах
и в сърцето твое в миг
се скрих.
Как ме ти погледна,
Как те аз погледнах?
От сълзата твоя в миг
отпих.
Тази обич чиста,
таза обич наша
не мога да опиша
в стих.
За любовта лъчиста
вдигам пълни чаши,
за Човека, който в теб открих!
© Дора Ефтимова Все права защищены