10 февр. 2013 г., 10:25

На теб 

  Поэзия » Любовная
772 0 0

Дали си блян?

Дали си сън?

Дали мечта си неосъществена?

Не зная?

Но твоят поглед как събужда в мен надеждата опорочена?

Дали си истина?

Дали сълза си неизплакана, стаена?

Дали си мисъл неизречена, смирена?

В съня ми се прокрадваш нощем,

а денем в мислите ми безпощадно ровиш.

Любовта, забравена преди години, ти възкръсваш.

По стъпките, оставени отдавна, ходиш... 

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??