Търся те навсякъде,
откривам те във всичко,
имам те понякога,
по-добре от нищо.
Искам да съм с теб сега,
да усещам голо тяло.
Връхлетя ме суета,
искам някакво начало.
Чудя се какво ли не,
нямам смелост за въпроси.
Искам времето да спре
и да бъдем голи, боси.
Знам... за тебе е шега,
нямаш чувства мили,
но от моята душа
блика страст със всички сили.
© Преслава Петкова Все права защищены