31.07.2013 г., 9:41 ч.

На теб 

  Поезия » Любовна
723 0 0

Търся те навсякъде,

откривам те във всичко,

имам те понякога,

по-добре от нищо.

 

Искам да съм с теб сега,

да усещам голо тяло.

Връхлетя ме суета,

искам някакво начало.

 

Чудя се какво ли не,

нямам смелост за въпроси.

Искам времето да спре

и да бъдем голи, боси.

 

Знам... за тебе е шега,

нямаш чувства мили,

но от моята душа

блика страст със всички сили.

© Преслава Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??