29 июн. 2017 г., 21:37

На теб, любима! 

  Поэзия » Любовная
425 0 0

Усмихва се в нощта луната,

гали тя моето чело

и сънувам теб – жената

в на самотата черното тегло.

 

Животът си отива, не и любовта –

тя дава ми надежда, красота

и до сетното дихание

запазва своето очарование.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??