Jun 29, 2017, 9:37 PM

На теб, любима! 

  Poetry » Love
399 0 0

Усмихва се в нощта луната,

гали тя моето чело

и сънувам теб – жената

в на самотата черното тегло.

 

Животът си отива, не и любовта –

тя дава ми надежда, красота

и до сетното дихание

запазва своето очарование.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??