13 мая 2014 г., 21:09

На тебе 

  Поэзия » Любовная
413 0 2

На тебе аз ти подарявам

свойто мъничко сърце.

Макар и малко, то обича!

Като майка своето дете.

             

На тебе аз ти подарявам

свойта мъничка душа.

Но макар и малкаq тя е чиста

като майчина сълза.

                

На тебе аз ти подарявам,

всичко мое, свято в мен.

И във туй те аз заклевам.

Да си ти щаслива с мен...!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??