Отдала си ми вече всичко,
молитва и любов от Бога
и "мамо" все ще те наричам
със силния в сърцето огън.
А в нощите си тайно плачеш,
когато съм далеч от тебе,
повярвай ми, че много значиш,
щом истински си ми потребна.
Но ето че в съня се връщам
с последната във мен обида,
за да зърна свидната ми къща
и след това завинаги ще си отида!
© Аз Все права защищены