18.04.2014 г., 22:55 ч.

На тебе, мамо 

  Поезия
974 0 0

Отдала си ми вече всичко,
молитва и любов от Бога
и "мамо" все ще те наричам

със силния в сърцето огън.
А в нощите си тайно плачеш,
когато съм далеч от тебе,

повярвай ми, че много значиш,
щом истински си ми потребна.
Но ето че в съня се връщам

с последната във мен обида,
за да зърна свидната ми къща
и след това завинаги ще си отида!










© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??