Отрязани ангелски крила
паднаха пред мене на земята
и в тях видях аз любовта
на момче почти непознато.
Обичаше той момиче,
което бе отрязало тези криле,
което го бе накарало да тича
след нея като малко кутре.
И аз днес със него страдам,
просълзена пред кървящата любов.
По-добра да срещне се надявам
момчето, изоставено само в света суров!
На GLAVATA (Tошко)
© Петето Все права защищены
мерси за пореден път!