30 авг. 2012 г., 09:37

На триста процента... 

  Поэзия » Другая
1507 1 23

Нека дълго те има, Господи,

че ми писна сама да си вярвам!

Да ме бесят като апостол. И

да ме грабят, подобно гарвани.

 

Да съм слънце из нощните сенки.

Да тънéя  -  на  зазоряване.

Да се харча на триста процента,

плюс един - дето вярва в предатели!

 

Нека бъда и дълга и кратка -

като гръмнала в утрото гайда.

Като вятър, засят под земята...

който пее от гроба на майка ми.

 

2012*

 

© Павлина ЙОСЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??