8 мар. 2008 г., 18:53

На вас жени, от нежност изтъкани 

  Поэзия » Другая
749 0 14
 
На Вас жени, от нежност изтъкани,
със пламъчета, блеснали в очите,
с коси като уханен  топъл вятър,
с ръце, събрали нежност, но и сила,
с прегръдка като морски бриз жадуван,
с усмивка като слънчево сияние
и със сърце, все младо и лудуващо,
желая - никога не остарявайте,
бъдете  млади, нежни и добри
и даже да е трудно, си повтаряйте,
без Вас светът не би бил тъй красив!

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??