Всичко бих дала за теб -
дори собствения си живот,
силно да бие твоето сърце,
за да усетиш какво е любов.
Всичко бих дала за теб -
дори своето щастие свято,
бих продала и своя късмет,
без да очаквам от тебе отплата.
Всичко бих дала за теб -
дори светлината на моите дни,
да не потъва в мрак твоето сърце
и в очите ти искрица да блести!
Всичко давам - ще повторя!
И ако трябва, ще го сторя!
Дано всеки има този късмет,
както аз, с приятел като теб!
10.12.07
© Нина Найденова Все права защищены
Това прекрасно стихотворение го доказва!
С много обич за красивата ти добра душа.