11.12.2007 г., 8:03 ч.

На вас, приятелки 

  Поезия » Друга
619 0 1


 Всичко бих дала за теб -
 дори собствения си живот,
 силно да бие твоето сърце,
 за да усетиш какво е любов.

 Всичко бих дала за теб -
 дори своето щастие свято,
 бих продала и своя късмет,
 без да очаквам от тебе отплата.

 Всичко бих дала за теб -
 дори светлината на моите дни,
 да не потъва в мрак твоето сърце
 и в очите ти искрица да блести!

 Всичко давам - ще повторя!
 И ако трябва, ще го сторя!
 Дано всеки има този късмет,
 както аз, с приятел като теб!

 10.12.07

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво нещо е приятелството!
    Това прекрасно стихотворение го доказва!
    С много обич за красивата ти добра душа.
Предложения
: ??:??