29 мая 2007 г., 22:06

На вратата 

  Поэзия
676 0 3
 


                         НА ВРАТАТА

Ето пак казваш "Стига" и затръшваш вратата.
Ето пак ме целуваш и поклащаш главата.
Ето пак ме напускаш. Вече колко натрупа
разум и мисли, а в сърцето ти - скука.
От страх си обсебен - страх да обичаш.
Спри и почакай, и послушай съдбата.
Спри и заслушай се там на вратата.
Твоето бъдеще там ще ти каже
вече да спреш да се правиш на хладен.
И че твоята ласка копнее взаимност
и не иска сега да остане невинна...
Не, не тръгвай...
                  Почакай...
                          Не затръшвай вратата!
Аз оставам зад нея,
                             а ти ще заплачеш!

© Калина Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??