27 дек. 2018 г., 21:24

На всички Откровенцина 

  Поэзия
513 8 20

На тази година вижда се края.

За следващата вече бъдеще вещая:

Да бъде щедра и добра!

Да е пълна с радост и със светлина!

Да ви нашепва най-верните думи!

Музата ви да е с вас по пътечки и друми!

Изпращам тази година с тъга.

Беше толкова, толкова добра!

Нека новата да я намине!

Вещая ви това, дружина!

Да бъде! Амин!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??