12 мар. 2006 г., 00:59

На Яна 

  Поэзия
776 0 0

Между нас се случват чудеса,

ти си чудо най голямо на света.

И радвам се че те познавам,

че в сърцето ти местенце заслужавам.

Знаеш случват се чудеса

на хората с най-големите сърца.

Благодаря,ти приятелко

моя най-добра ти заслужаваш

да вярваш в чудеса.

Изживели сме какво ли не

рамо до рамо,сърце до сърце

ти си остана едно не пораснало дете,

вярващо във чудесата,във приятелството

и в добротата.

Вярвай все така..

бъди до мен

и в утрешния ден,да посрещнем

чудесата загледани в зората.

© Нана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??