Понеделник...
полунощ...
и болка...
До дъното
на душата ти падам.
Без усложнения,
с диагноза...
Без ремисии
от глухарчета,
с празни капачки надежда...
Лутам...
тихата...
невъзможност...
В минало време
да наваксам себе си
е трудно,
а още по-малко тебе...
Но
днес е вторник
и имам парченца обич!
Хайде да сглобим
тихата радост на живота,
докато още можем!
© Росица Илиева Все права защищены