5 ago 2008, 12:18

На З. 

  Poesía
671 0 11

Понеделник...

полунощ...

и болка...

До дъното

на душата ти падам.

Без усложнения,

с диагноза...

Без ремисии

от глухарчета,

с празни капачки надежда...

Лутам...

тихата...

невъзможност...

В минало време

да наваксам себе си

е трудно,

а още по-малко тебе...

Но

днес е вторник

и имам парченца обич!

Хайде да сглобим

тихата радост на живота,

докато още можем!

© Росица Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??