На заем
На заем сърце ми дай
и спокойствие,
и блага дума.
На заем ръце ми дай -
да събера в тях сълзите от разруха.
На заем усмивка ми дай
и надежда,
и обич.
На заем сила ми дай -
да продължа и отвърна:
Ще бъда до теб, докато мога,
докато не дойде залез.
Ще бъда до теб - да взема всяка тревога,
да върна всичко, взето на заем!
На баща ми, защото винаги е бил до мен и ще бъде
© Стелла Все права защищены