6 авг. 2024 г., 09:43

Набедените "звезди" (по повод на един TV формат) 

  Поэзия
84 0 0

„Звездите сигурно са полудели“

щом мъчат се над Африка

                               да заблестят

без в небето българско въобще

                            да са изгрели.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??