17 февр. 2007 г., 05:47

НАЧАЛО 

  Поэзия » Любовная
1126 0 14
 

Една вълна преляла в мен,

докоснала страстта запали.

Нощта се прероди във ден,

а ти във мен следа остави.
Невинно вплели две сърца

едничката сега надежда.

За грях мълвя от лудостта,

аз себе си към теб повеждам.

Боли ме, щом не си до мен,

разпалват се жестоки рани.

Акустиката в мен крещи,

в едно аз искам да сме сбрани.

И с тази нежност те плених,

магия дива в мен полази.

А ти докосваш ме... шептиш,

неистово жигосваш с длани.

От тази обич ще горя.

Щом имам те... какво ми трябва?

Със устни обич ще творя,

телата ще са жива клада.

Единствен си сега за мен

    и бавно в мене пропълзяваш.

Бъди за мен една искра,

   с която огън да разпалваш!



(а)

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??