5 мар. 2007 г., 11:06

Над мен валиш 

  Поэзия
743 0 4

 

 

 

Капки дъжд - стаени чувства,

със хиляди изсипваш върху мен,

силата ти огнена почувствах,

усетих как потъваш в мен,

изсипваш се отгоре ми на струи,

пътечки бисерна вода,

по-силна от свирепи бури,

връхлиташ ме, повела любовта,

отмиваш всяка трезва мисъл,

сърце ми караш да тупти,

за теб съм думи хиляди изписал,

аз теб съм чакал дълги дни,

и ето те сега при мене,

изсипваш се кат топъл дъжд,

обливаш ме и ме променяш,

от теб изтръпвам, не веднъж,

от теб приемам жаден всяка капка,

всяка моя фибра е отворена за теб,

докосваш ме, оставяш своя отпечатък,

под теб пропуквам като тънък лед.

Но ти вали, да спираш аз не искам,

обливай ме с блажената вода,

вали и капки в лице ми плискай,

плискай ме с любовта.

 

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??