6 июн. 2015 г., 20:43  

Над празната машина 

  Поэзия » Другая
238 0 0

Над празната машина

          / сонет/
 

Аз чаткам празната машина... 

От пръстите си смуча аз!

И  злото искам аз да срина!

Във пот облян съм в този час.

 

Във туй не търся лесна слава!

Горчиво гърлото ми става

В неистов огън  пак горя,

и  искам хит да сътворя...

 

Опитвам нещо да  ви кажа...

Не мога просто да мълча!

Опитвам се  да захвърча-

романтиката  да покажа!

 

О, все пак аз съм убеден,

че вземаш "нещичко" от мен!

 




© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??