27 нояб. 2007 г., 11:38

Над спомените 

  Поэзия » Любовная
704 0 10
Над океани и морета
думите на обич сега звънят,
душите обновени сладостно трептят.

Над пулса на времето
една любов болезнено гори,
сливайки във вечност две мечти.

Над сянката на бъдещето
разстилат своите фини мрежи,
съкровените ни копринени копнежи.

Над вкуса на спомените
изгряват щастливи твоите очи,
обичам те, за теб сърцето ми шепти.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??