Nov 27, 2007, 11:38 AM

Над спомените 

  Poetry » Love
703 0 10
Над океани и морета
думите на обич сега звънят,
душите обновени сладостно трептят.

Над пулса на времето
една любов болезнено гори,
сливайки във вечност две мечти.

Над сянката на бъдещето
разстилат своите фини мрежи,
съкровените ни копринени копнежи.

Над вкуса на спомените
изгряват щастливи твоите очи,
обичам те, за теб сърцето ми шепти.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??