Тичаме напред в баира
в тази лудешка игра!
В младостта ни тя извира,
в старостта дори не спря.
И това, че си до мене,
благодарна съм ти аз.
Утрото ще ме поеме,
щом дочуя твоя глас.
Песен птича ли ме буди,
рози пръскат аромат.
Маргарити в утро чудно
вятърът поклаща в такт.
Обичта си не пестеше,
с мен споделяше мечти.
Верността ни извор беше
в тези лудешки игри!
© Елена Все права защищены