Надежда
Надеждата безкрайна ти ми даде
за щастие, любов и топлина,
та сърцето ми самотно се отдаде
без капчица на тази красота.
Душата ми премръзнала ти стопли,
а бе обрулена от скрежни ветрове.
Очите ми със сълзи ти напълни,
а бяха празни сякаш с векове.
Чудеса надеждата извършва,
а с любовта е тъй красив света!
Моля те, недей сега прекършва
неродена още моята мечта!
© Яна Танева Все права защищены
а с любовта е тъй красив света!
Да!