4.09.2008 г., 18:49 ч.

Надежда 

  Поезия » Любовна
520 0 1

           Надежда

Надеждата безкрайна ти ми даде

за щастие, любов и топлина,

та сърцето ми самотно се отдаде

без капчица на тази красота.

Душата ми премръзнала ти стопли,

а бе обрулена от скрежни ветрове.

Очите ми със сълзи ти напълни,

а бяха празни сякаш с векове.

Чудеса надеждата извършва,

а с любовта е тъй красив света!

Моля те, недей сега прекършва

неродена още моята мечта!

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??