7 сент. 2008 г., 13:56

Надежда 

  Поэзия
930 0 5

Надежда

"Аз ще те чакам!" - пишеше ми тя.

Нима не знаеш, че съм вярна!

Мислено при теб ще долетя,

да те зарадвам със усмивка лъчезарна.

"Аз ще те чакам!" - пишеше ми тя.

Писмата й в прах говореха, живи.

"Никога не ще летя!"

"Не те дочаках!", "Сбогом, мили!"

© Венцислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??