Надежда
"Аз ще те чакам!" - пишеше ми тя.
Нима не знаеш, че съм вярна!
Мислено при теб ще долетя,
да те зарадвам със усмивка лъчезарна.
"Аз ще те чакам!" - пишеше ми тя.
Писмата й в прах говореха, живи.
"Никога не ще летя!"
"Не те дочаках!", "Сбогом, мили!"
© Венцислав All rights reserved.