7.09.2008 г., 13:56 ч.

Надежда 

  Поезия
855 0 5

Надежда

"Аз ще те чакам!" - пишеше ми тя.

Нима не знаеш, че съм вярна!

Мислено при теб ще долетя,

да те зарадвам със усмивка лъчезарна.

"Аз ще те чакам!" - пишеше ми тя.

Писмата й в прах говореха, живи.

"Никога не ще летя!"

"Не те дочаках!", "Сбогом, мили!"

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??