21 июн. 2009 г., 22:40  

Надежда 

  Поэзия » Любовная
708 0 0

Душата ми отворена за теб е.
Ръцете ми излъчват топлота.
Не бива тъй да си самотна.
Вземи, стопли се и ела.

Очаквам те и виждам, че не смееш
да си повярваш, че е туй мига.
И чувам те и чакам там на кея.
Ще видим  лунната дъга.

Прегръщам те и доверявам
сърцето свое - щастие река.
Не се страхувай да поемеш
на странника тъй топлата ръка.

© Милен Флоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??