27 июн. 2009 г., 18:18

Надежда 

  Поэзия » Философская
774 0 2

 

Надежда /на истинските приятели/


Когато си на кръстопът,
когото даже няма път,
там някъде в края на гората,
не спирай да вървиш към светлината.


И колкото се приближаваш, зная,
ти ще откриеш тайната накрая,
че всъщност истината, светлината -
извира ти направо от душата!

© Марияна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??